Continuitatea este forţa noastră interioară!

Articole (recenzii) - filme si seriale asiatice sau impresii personale ale utilizatorilor


41.Japonia şi Coreea de Sud – însemnări de călătorie: august - septembrie 2014
I. În loc de introducere

Dragii noştri, vă prezentăm, în mai multe părţi, impresiile de călătorie ale locuitoarei Regatului andra_2011, care a avut posibilitatea să viziteze câteva ţări asiatice, descriindu-ne cu spirit obiectiv, dar şi cu multă dragoste, locurile pe care le-a străbătut. În plus, andra_2011 vă dă posibilitatea să vă delectaţi cu o galerie de instantanee sugestive. Aveţi ocazia să lecturaţi informaţii "din prima mână", nealterate, deci sperăm să savuraţi din plin experienţa andrei_2011 căreia îi mulţumim foarte mult pentru darul generos.

Vizualizari: 559
postat pe 09 May 2015 00:01:44 de

citeste tot articolul
42.Dokushin Kizoku - Swinging Single
Cum să îmblânzeşti un holtei japonez (Ediţie limitată pentru începătoare)

Căsătorie sau celibat? Fiecare are libertatea de a decide .Care este soluţia cea mai bună? Desigur fiecare tabără va pleda pentru alegerea sa ca fiind cea mai bună soluţie. Dar oare cei care aleg celibatul, nu cumva sunt determinaţi de faptul că nu au întâlnit persoana potrivită? Acel « al doilea eu »? Poate că, aşa cum spunea o celebritate, căsătoria îţi aduce multe probleme, dar singurătea nu-ţi aduce nimic, decât eventual tristeţe.

Vizualizari: 468
postat pe 20 January 2015 23:17:46 de

citeste tot articolul
43.A Moment of Love
A Moment of Love (Clipa iubirii)

Iubirea, eterna poveste cu nenumăratele ei bucurii şi deziluzii, cea care te înalţă până la cer şi uneori te abandonează cu cruzime, este şi va rămâne o temă de actualitate pentru cinematografie şi nu numai. Aceeaşi scenă, alţi interpreţi. Aceleaşi emoţii pe care fiecare dintre noi crede că doar el le trăieşte. Dar ce ar fi viaţa fără iubire?

Vizualizari: 594
postat pe 25 November 2014 20:58:09 de

citeste tot articolul
44.Lunch Box
Lunch Box

Atunci când, în viaţa unei familii are loc din nefericire o dramă, un eveniment ireparabil care produce răni sufleteşti ireversibile, este pusă la grea încercare integritatea, supravieţuirea acelei familii. Dacă cei rămaşi încearcă să îşi trăiască durerea împreună, să comunice unul celuilalt ceea ce simt, relaţia familială poate rezista. Dacă însă cei implicaţi se izolează unul de celălalt, trăindu-şi în singurătate durerea din dorinţa de a-i proteja pe ceilalţi, acest lucru poate duce în mod inevitabil la destrămarea acelei familii.

Vizualizari: 564
postat pe 06 September 2014 22:26:45 de

citeste tot articolul


BeginningPrima PreviousPrecedenta 41 - 44 din 64 articole NextUrmatoarea Ultima

Recomanda aceasta pagina pe:
Urmareste-ne pe retelele de socializare

Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google+

Va recomandam

Blogul lui Atanase

| v5.2

© Copyright 2010-2017 a-queens.ro · Toate drepturile rezervate.
Navigand pe acest website presupune ca sunteti de acord cu: Termeni si conditii de utilizare.

postat in 18.09.2019 - 22:20 PM de Asian Queens Subbing Team

Prima pagina prima pagina Trauceri traduceri Recenzii filmse si seriale asiatice subtitrate recenzii Despre noi despre noi Contact contact