Continuitatea este forţa noastră interioară!

Articole (recenzii) - filme si seriale asiatice sau impresii personale ale utilizatorilor


43.Dokushin Kizoku - Swinging Single
Cum să îmblânzeşti un holtei japonez (Ediţie limitată pentru începătoare)

Căsătorie sau celibat? Fiecare are libertatea de a decide .Care este soluţia cea mai bună? Desigur fiecare tabără va pleda pentru alegerea sa ca fiind cea mai bună soluţie. Dar oare cei care aleg celibatul, nu cumva sunt determinaţi de faptul că nu au întâlnit persoana potrivită? Acel « al doilea eu »? Poate că, aşa cum spunea o celebritate, căsătoria îţi aduce multe probleme, dar singurătea nu-ţi aduce nimic, decât eventual tristeţe.

Vizualizari: 510
postat pe 20 January 2015 23:17:46 de

citeste tot articolul
44.A Moment of Love
A Moment of Love (Clipa iubirii)

Iubirea, eterna poveste cu nenumăratele ei bucurii şi deziluzii, cea care te înalţă până la cer şi uneori te abandonează cu cruzime, este şi va rămâne o temă de actualitate pentru cinematografie şi nu numai. Aceeaşi scenă, alţi interpreţi. Aceleaşi emoţii pe care fiecare dintre noi crede că doar el le trăieşte. Dar ce ar fi viaţa fără iubire?

Vizualizari: 652
postat pe 25 November 2014 20:58:09 de

citeste tot articolul


45.Lunch Box
Lunch Box

Atunci când, în viaţa unei familii are loc din nefericire o dramă, un eveniment ireparabil care produce răni sufleteşti ireversibile, este pusă la grea încercare integritatea, supravieţuirea acelei familii. Dacă cei rămaşi încearcă să îşi trăiască durerea împreună, să comunice unul celuilalt ceea ce simt, relaţia familială poate rezista. Dacă însă cei implicaţi se izolează unul de celălalt, trăindu-şi în singurătate durerea din dorinţa de a-i proteja pe ceilalţi, acest lucru poate duce în mod inevitabil la destrămarea acelei familii.

Vizualizari: 613
postat pe 06 September 2014 22:26:45 de

citeste tot articolul
46.Last Friends
Prieten adevărat e acela care îţi dă libertatea de a fi tu însuţi.

Prietenia este, fără îndoială, cel mai frumos sentiment omenesc. Cine are un prieten este un om bogat .Nu colegul de muncă ce îţi sare în ajutor când se iveşte o problemă de serviciu, nu amicul cu care ieşi la o terasă din când în când sau la o partidă de tenis, ci prietenul care te acceptă aşa cum eşti, cu defectele şi calităţile tale, pe umărul căruia poţi să plângi oricând, căruia poţi să-i spui orice şi te va asculta, care îţi poate da un sfat întotdeauna, sau sa-ţi spună o vorbă bună când simţi că ţi s-au scufundat toate corăbiile.

Vizualizari: 675
postat pe 03 August 2014 17:52:16 de

citeste tot articolul

BeginningPrima PreviousPrecedenta 43 - 46 din 65 articole NextUrmatoarea Ultima

Recomanda aceasta pagina pe:
Urmareste-ne pe retelele de socializare

Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google+

Va recomandam

Blogul lui Atanase

| v5.2

© Copyright 2010-2017 a-queens.ro · Toate drepturile rezervate.
Navigand pe acest website presupune ca sunteti de acord cu: Termeni si conditii de utilizare.

postat in 18.09.2019 - 22:20 PM de Asian Queens Subbing Team

Prima pagina prima pagina Trauceri traduceri Recenzii filmse si seriale asiatice subtitrate recenzii Despre noi despre noi Contact contact