Continuitatea este forţa noastră interioară!

Articole (recenzii) - filme si seriale asiatice sau impresii personale ale utilizatorilor


43.Finding Shangri-La
Călătorie către Shangri-La

Pentru că în ultima vreme am făcut o adevărată pasiune pentru actorii taiwanezi m-am gândit că e imposibil să nu găsesc şi în această zonă (mai puţin cunoscută îndrăgostiţilor de Asia) vreo mică bijuterie cinematografică. Şi cum se întâmplă adesea, cine caută cu pasiune... găseşte. Finding Shangri-La este unul dintre acele filme pe care le poţi vedea de mai multe ori şi care vor avea de fiecare dată ceva de dezvăluit... un sens nou, o imagine superbă. Eu numesc aceste filme, filme -provocare, căci nu se dezvăluie din primul moment, nu te lasă să anticipezi mai nimic iar dacă o faci, anticipezi prost.

Vizualizari: 484
postat pe 28 September 2011 01:37:55 de

citeste tot articolul
44.Jade Palace Lock Heart
O altă faţă a iubirii... în stil chinezesc

Serialele chinezeşti le-am descoperit acum ceva timp şi am avut o reacţie destul de reţinută. În timp, văzusem multe filme chinezeşti şi au fost destule cele care mi-au plăcut. Dar cu serialele era deja o altă poveste. Citisem despre ele că sunt foarte stufoase, că au atât de multe personaje încât ajungi să nu le mai ţii minte şi că nu sunt foarte bine conturate, că au probleme cu scenariul care nu e foarte bine închegat, că jocul actorilor nu impresionează iar acestea ar fi doar câteva păreri negative. Tot ce ştiam la un moment dat despre aceste seriale era că sunt pline de „zburători” şi că nu merită văzute.

Vizualizari: 1095
postat pe 28 July 2011 02:01:47 de

citeste tot articolul


45.Musashi
Musashi - o altfel de recenzie

Dragi prieteni, se presupune că ar fi trebuit să scriu o prezentare obiectivă a serialului MUSASHI. Am încercat asta, zău că mi-am dat chiar toată silinţa. Însă nu am reuşit... Cum aş putea scrie în mod obiectiv despre marea mea iubire, despre acest serial care mi-a deschis porţile Orientului şi la care revin mereu, iar şi iar ?

Vizualizari: 504
postat pe 28 July 2011 00:09:25 de

citeste tot articolul
46.Jade Palace Lock Heart
De ce - JADE PALACE LOCK HEART ?

Sunt convinsă că mulţi dintre voi, prietenii noştri de pe site, v-aţi întrebat de ce traducem un serial chinezesc când sunt atâtea seriale coreene, mai vechi şi mai noi, care ar avea nevoie de o traducere. Ştiu că cei mai mulţi dintre voi preferaţi producţiile coreene şi că vă aflaţi sub fascinaţia culturii şi civilizaţiei coreene destul de recent descoperită de noi toţi. Şi eu, asemenea vouă şi colegilor mei de echipă, urmăresc preponderent seriale şi filme coreene. Dar, după cum cred că aţi observat deja, noi ne-am propus să vă oferim producţii (filme sau seriale) dintr-o zonă mai vastă a Asiei dacă acestea ne-au plăcut şi am simţit nevoia de a le traduce.

Vizualizari: 612
postat pe 21 July 2011 22:20:57 de

citeste tot articolul

BeginningPrima PreviousPrecedenta 43 - 46 din 50 articole NextUrmatoarea

Recomanda aceasta pagina pe:
Urmareste-ne pe retelele de socializare

Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google+

Va recomandam

Blogul lui Atanase

| v5.2

© Copyright 2010-2017 a-queens.ro · Toate drepturile rezervate.
Navigand pe acest website presupune ca sunteti de acord cu: Termeni si conditii de utilizare.

postat in 18.09.2019 - 22:20 PM de Asian Queens Subbing Team

Prima pagina prima pagina Trauceri traduceri Recenzii filmse si seriale asiatice subtitrate recenzii Despre noi despre noi Contact contact