Continuitatea este forţa noastră interioară!

Articole (recenzii) - filme si seriale asiatice sau impresii personale ale utilizatorilor


45.Sweet Little Lies
Sweet Little Lies – o călătorie dincolo de faţada unei căsnicii

Căsătoriile sunt creaturi ciudate: pot muri subit deşi, din afară, totul pare să fie în regulă sau pot rezista ani în şir, deşi e evident pentru toată lumea, inclusiv pentru cei doi soţi, că totul s-a terminat. Regizorul japonez Hitoshi Yazaki încearcă să disece misterul unei căsnicii într-un film lent şi meditativ dar, în acelaşi timp, realist şi ironic pe alocuri.

Vizualizari: 523
postat pe 19 June 2012 09:46:06 de

citeste tot articolul
46.Tokyo Tower
Iubiri imposibile, iubiri interzise (II)

Tokyo Tower ne spune nu una, ci două poveşti de dragoste în care sunt implicaţi doi prieteni cu caractere şi personalităţi cât se poate de opuse.

Vizualizari: 630
postat pe 25 December 2011 19:52:30 de

citeste tot articolul
47.An Affair
Iubiri imposibile, iubiri interzise (I)

De-a lungul acestor ani de când m-am molipsit de virusul filmelor asiatice am strâns câteva filme, în special coreene şi japoneze, care aveau o temă generală comună. În toate, era vorba despre iubiri periculoase, iubiri imposibile sau interzise, iubiri condamnate de morala societăţii. Deşi mult timp am ezitat să le traduc, de această dată am decis să le accept provocarea şi să le aduc mai aproape de iubitorii filmului asiatic. Unele sunt provocatoare prin tema pe care o abordează, altele conţin scene mai mult sau mai puţin explicite, dar toate au ceva de spus. În principiu, m-am gândit să vă propun o serie de 7 filme care gravitează în jurul temei IUBIRI IMPOSIBILE, IUBIRI INTERZISE.

Vizualizari: 515
postat pe 24 December 2011 05:39:37 de

citeste tot articolul
48.Finding Shangri-La
Călătorie către Shangri-La

Pentru că în ultima vreme am făcut o adevărată pasiune pentru actorii taiwanezi m-am gândit că e imposibil să nu găsesc şi în această zonă (mai puţin cunoscută îndrăgostiţilor de Asia) vreo mică bijuterie cinematografică. Şi cum se întâmplă adesea, cine caută cu pasiune... găseşte. Finding Shangri-La este unul dintre acele filme pe care le poţi vedea de mai multe ori şi care vor avea de fiecare dată ceva de dezvăluit... un sens nou, o imagine superbă. Eu numesc aceste filme, filme -provocare, căci nu se dezvăluie din primul moment, nu te lasă să anticipezi mai nimic iar dacă o faci, anticipezi prost.

Vizualizari: 521
postat pe 28 September 2011 01:37:55 de

citeste tot articolul


BeginningPrima PreviousPrecedenta 45 - 48 din 55 articole NextUrmatoarea Ultima

Recomanda aceasta pagina pe:
Urmareste-ne pe retelele de socializare

Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google+

Va recomandam

Blogul lui Atanase

| v5.2

© Copyright 2010-2017 a-queens.ro · Toate drepturile rezervate.
Navigand pe acest website presupune ca sunteti de acord cu: Termeni si conditii de utilizare.

postat in 18.09.2019 - 22:20 PM de Asian Queens Subbing Team

Prima pagina prima pagina Trauceri traduceri Recenzii filmse si seriale asiatice subtitrate recenzii Despre noi despre noi Contact contact