Continuitatea este forţa noastră interioară!

Articole (recenzii) - filme si seriale asiatice sau impresii personale ale utilizatorilor


47.Change
CHANGE, sau politicianul aşa cum ni-l dorim

Sunt momente în viaţă când, fără să vrei, eşti aruncat într-un alt univers, esti obligat să faci faţă unor probleme la care nu te-ai aşteptat niciodată. Că ieşi biruitor sau nu, depinde de cât de pregătit eşti pentru o astfel de confruntare şi de cât de determinat eşti. Să intri în politică după ce ai profesat cu totul altceva şi să te poţi revanşa faţă de cei care te-au ales, iată o provocare la care oare câţi i-ar putea face faţă?

Vizualizari: 639
postat pe 13 July 2014 21:59:12 de

citeste tot articolul
48.Hakuba no Ouji-sama Junai Tekireiki - The Right Time for Pure Love
Există un timp potrivit pentru a iubi?

Este o surpriză placută pentru noi, sperăm că şi pentru restul Regatului, faptul că un locuitor, în persoana Elisabetei, a dorit să-şi exprime mai pe larg gândurile şi emoţiile pe care le-a trăit alături de noi prin intermediul serialului Hakuba no Ouji-sama Junai Tekireiki - The Right Time for Pure Love; o recenzie scrisă cu mult entuziasm şi multă dragoste pentru pasiunea noastră comună. Sperăm ca şi alţi locuitori ai acestui minunat Regat vor urma initiativa Elisabetei; noi suntem aici pentru a vă incuraja şi a vă ajuta să arătaţi, dacă doriţi, şi celorlalţi experienta voastră.

Vizualizari: 770
postat pe 26 June 2014 19:12:23 de

citeste tot articolul


49.Genji Monogatari Sennenki - The Tale of Genji
Anime si manga - forme de expresie artistica in cultura japoneza

Precum cred că aţi remarcat până acum, lumea anime-ului nu a constituit pentru noi o zonă de interes deosebit, site-ul nostru axându-se mai ales pe filme şi seriale, însă nu am dorit niciodată să ne limităm la ele şi de aceea, de fiecare dată când găsim ceva de alt gen ce ne trezeşte interesul nu ezităm să vi-l împărtăşim. Aşa s-a întâmplat mai demult cu documentarul ASIAN CORRIDOR IN HEAVEN (Coridorul asiatic spre paradis), aşa se întâmplă acum cu serialul anime care e în curs de traducere. Însă întrucât desenul animat este considerat în România un gen de artă pentru copii, am rugat-o pe prietena noastră watson să pună la dispoziţia voastră informaţiile necesare pentru a vă familiariza puţin cu genul. Mulţumim frumos, watson, pentru ajutorul dat.

Vizualizari: 2258
postat pe 27 October 2013 19:33:19 de

citeste tot articolul
50.Ooku - The Women of the Inner Palace
Iubirea cea mai profundă poate înflori unde nu te aştepţi

The Women of the Inner Palace (Femeile din Palatul Interior) este un film care porneşte de la o întâmplare reală. Aventura doamnei Ejima, şefa doamnelor însoţitoare, cu un actor de kabuki, Ikushima Shingoro, este cel mai cunoscut scandal care a izbucnit în Palatul Interior în timpul Şogunatului Tokugawa.

Vizualizari: 888
postat pe 23 December 2012 22:57:33 de

citeste tot articolul

BeginningPrima PreviousPrecedenta 47 - 50 din 65 articole NextUrmatoarea Ultima

Recomanda aceasta pagina pe:
Urmareste-ne pe retelele de socializare

Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google+

Va recomandam

Blogul lui Atanase

| v5.2

© Copyright 2010-2017 a-queens.ro · Toate drepturile rezervate.
Navigand pe acest website presupune ca sunteti de acord cu: Termeni si conditii de utilizare.

postat in 18.09.2019 - 22:20 PM de Asian Queens Subbing Team

Prima pagina prima pagina Trauceri traduceri Recenzii filmse si seriale asiatice subtitrate recenzii Despre noi despre noi Contact contact