Continuitatea este forţa noastră interioară!

Articole (recenzii) - filme si seriale asiatice sau impresii personale ale utilizatorilor


47.Hakuba no Ouji-sama Junai Tekireiki - The Right Time for Pure Love
Există un timp potrivit pentru a iubi?

Este o surpriză placută pentru noi, sperăm că şi pentru restul Regatului, faptul că un locuitor, în persoana Elisabetei, a dorit să-şi exprime mai pe larg gândurile şi emoţiile pe care le-a trăit alături de noi prin intermediul serialului Hakuba no Ouji-sama Junai Tekireiki - The Right Time for Pure Love; o recenzie scrisă cu mult entuziasm şi multă dragoste pentru pasiunea noastră comună. Sperăm ca şi alţi locuitori ai acestui minunat Regat vor urma initiativa Elisabetei; noi suntem aici pentru a vă incuraja şi a vă ajuta să arătaţi, dacă doriţi, şi celorlalţi experienta voastră.

Vizualizari: 758
postat pe 26 June 2014 19:12:23 de

citeste tot articolul
48.Genji Monogatari Sennenki - The Tale of Genji
Anime si manga - forme de expresie artistica in cultura japoneza

Precum cred că aţi remarcat până acum, lumea anime-ului nu a constituit pentru noi o zonă de interes deosebit, site-ul nostru axându-se mai ales pe filme şi seriale, însă nu am dorit niciodată să ne limităm la ele şi de aceea, de fiecare dată când găsim ceva de alt gen ce ne trezeşte interesul nu ezităm să vi-l împărtăşim. Aşa s-a întâmplat mai demult cu documentarul ASIAN CORRIDOR IN HEAVEN (Coridorul asiatic spre paradis), aşa se întâmplă acum cu serialul anime care e în curs de traducere. Însă întrucât desenul animat este considerat în România un gen de artă pentru copii, am rugat-o pe prietena noastră watson să pună la dispoziţia voastră informaţiile necesare pentru a vă familiariza puţin cu genul. Mulţumim frumos, watson, pentru ajutorul dat.

Vizualizari: 2238
postat pe 27 October 2013 19:33:19 de

citeste tot articolul


49.Ooku - The Women of the Inner Palace
Iubirea cea mai profundă poate înflori unde nu te aştepţi

The Women of the Inner Palace (Femeile din Palatul Interior) este un film care porneşte de la o întâmplare reală. Aventura doamnei Ejima, şefa doamnelor însoţitoare, cu un actor de kabuki, Ikushima Shingoro, este cel mai cunoscut scandal care a izbucnit în Palatul Interior în timpul Şogunatului Tokugawa.

Vizualizari: 875
postat pe 23 December 2012 22:57:33 de

citeste tot articolul
50.The Mistress
The Mistress - o privire lucidă asupra iubirii

Aşa cum sper că ştiţi cu toţii, noi ne-am propus încă de la început să vă aducem aproape filme şi seriale de pe întregul continent asiatic. Un film sau serial trebuie să îndeplinească două condiţii pentru a ajunge să fie tradus de către echipa noastră: să fie o producţie asiatică şi să ne fi plăcut destul de mult încât să dorim să-l traducem. Am simţit nevoia să fac din nou această precizare din două motive: pentru că The Mistress a stârnit unele nedumeriri fiind confundat cu o producţie europeană şi pentru că am observat că unii dintre voi aţi taxat acest film ca fiind foarte slab fără să-l fi văzut măcar, doar pentru că e o producţie filipineză.

Vizualizari: 735
postat pe 09 December 2012 22:26:11 de

citeste tot articolul

BeginningPrima PreviousPrecedenta 47 - 50 din 64 articole NextUrmatoarea Ultima

Recomanda aceasta pagina pe:
Urmareste-ne pe retelele de socializare

Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google+

Va recomandam

Blogul lui Atanase

| v5.2

© Copyright 2010-2017 a-queens.ro · Toate drepturile rezervate.
Navigand pe acest website presupune ca sunteti de acord cu: Termeni si conditii de utilizare.

postat in 18.09.2019 - 22:20 PM de Asian Queens Subbing Team

Prima pagina prima pagina Trauceri traduceri Recenzii filmse si seriale asiatice subtitrate recenzii Despre noi despre noi Contact contact