Continuitatea este forţa noastră interioară!

Articole (recenzii) - filme si seriale asiatice sau impresii personale ale utilizatorilor


48.Musashi
Musashi - o altfel de recenzie

Dragi prieteni, se presupune că ar fi trebuit să scriu o prezentare obiectivă a serialului MUSASHI. Am încercat asta, zău că mi-am dat chiar toată silinţa. Însă nu am reuşit... Cum aş putea scrie în mod obiectiv despre marea mea iubire, despre acest serial care mi-a deschis porţile Orientului şi la care revin mereu, iar şi iar ?

Vizualizari: 530
postat pe 28 July 2011 00:09:25 de

citeste tot articolul


49.Jade Palace Lock Heart
De ce - JADE PALACE LOCK HEART ?

Sunt convinsă că mulţi dintre voi, prietenii noştri de pe site, v-aţi întrebat de ce traducem un serial chinezesc când sunt atâtea seriale coreene, mai vechi şi mai noi, care ar avea nevoie de o traducere. Ştiu că cei mai mulţi dintre voi preferaţi producţiile coreene şi că vă aflaţi sub fascinaţia culturii şi civilizaţiei coreene destul de recent descoperită de noi toţi. Şi eu, asemenea vouă şi colegilor mei de echipă, urmăresc preponderent seriale şi filme coreene. Dar, după cum cred că aţi observat deja, noi ne-am propus să vă oferim producţii (filme sau seriale) dintr-o zonă mai vastă a Asiei dacă acestea ne-au plăcut şi am simţit nevoia de a le traduce.

Vizualizari: 635
postat pe 21 July 2011 22:20:57 de

citeste tot articolul
50.Koikyokusei - Days with You
Koikyokusei - o dramă tipică japoneză

Koikyokusei (Zile alături de tine) este primul film al regizoarei japoneze Amiy Mori. Deşi la primul său film, Mori are o carieră de invidiat ca fotograf iar această experienţă îşi face simţită prezenţa în multe momente ale filmului ( peisajele de iarnă idilice din Hokkaido sau ploaia de stele văzută în toată splendoarea sa de pe coasta unui deal). Actorii sunt destul de cunoscuţi amatorilor de filme şi seriale japoneze.

Vizualizari: 550
postat pe 17 June 2011 14:23:30 de

citeste tot articolul
51.Banaras - A Mystic Love Story
Banaras - a mystic love story, o călătorie către Sine

Banaras – a mystic love story este un film care trebuie privit cu o minte deschisă. Dacă te aştepţi să vezi doar un film indian cu tot ce implică acest lucru, e foarte posibil să ratezi întâlnirea cu acest film. Una dintre temele abordate e aceea a diferenţelor dintre caste, problemă care nu şi-a găsit o rezolvare definitivă în India contemporană fiind încă prevalentă în unele regiuni şi mai ales, în mediul rural. În plus, perspectiva din care este privită viaţa în acest film nu e cea ştiinţifică ci cea spirituală iar mesajul său este unul clar: caută răspunsurile în tine însuţi.

Vizualizari: 579
postat pe 16 May 2011 17:34:12 de

citeste tot articolul

BeginningPrima PreviousPrecedenta 48 - 51 din 53 articole NextUrmatoarea

Recomanda aceasta pagina pe:
Urmareste-ne pe retelele de socializare

Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google+

Va recomandam

Blogul lui Atanase

| v5.2

© Copyright 2010-2017 a-queens.ro · Toate drepturile rezervate.
Navigand pe acest website presupune ca sunteti de acord cu: Termeni si conditii de utilizare.

postat in 18.09.2019 - 22:20 PM de Asian Queens Subbing Team

Prima pagina prima pagina Trauceri traduceri Recenzii filmse si seriale asiatice subtitrate recenzii Despre noi despre noi Contact contact