Continuitatea este forţa noastră interioară!

Articole (recenzii) - filme si seriale asiatice sau impresii personale ale utilizatorilor


49.Tokyo Tower
Iubiri imposibile, iubiri interzise (II)

Tokyo Tower ne spune nu una, ci două poveşti de dragoste în care sunt implicaţi doi prieteni cu caractere şi personalităţi cât se poate de opuse.

Vizualizari: 645
postat pe 25 December 2011 19:52:30 de

citeste tot articolul
50.An Affair
Iubiri imposibile, iubiri interzise (I)

De-a lungul acestor ani de când m-am molipsit de virusul filmelor asiatice am strâns câteva filme, în special coreene şi japoneze, care aveau o temă generală comună. În toate, era vorba despre iubiri periculoase, iubiri imposibile sau interzise, iubiri condamnate de morala societăţii. Deşi mult timp am ezitat să le traduc, de această dată am decis să le accept provocarea şi să le aduc mai aproape de iubitorii filmului asiatic. Unele sunt provocatoare prin tema pe care o abordează, altele conţin scene mai mult sau mai puţin explicite, dar toate au ceva de spus. În principiu, m-am gândit să vă propun o serie de 7 filme care gravitează în jurul temei IUBIRI IMPOSIBILE, IUBIRI INTERZISE.

Vizualizari: 527
postat pe 24 December 2011 05:39:37 de

citeste tot articolul
51.Finding Shangri-La
Călătorie către Shangri-La

Pentru că în ultima vreme am făcut o adevărată pasiune pentru actorii taiwanezi m-am gândit că e imposibil să nu găsesc şi în această zonă (mai puţin cunoscută îndrăgostiţilor de Asia) vreo mică bijuterie cinematografică. Şi cum se întâmplă adesea, cine caută cu pasiune... găseşte. Finding Shangri-La este unul dintre acele filme pe care le poţi vedea de mai multe ori şi care vor avea de fiecare dată ceva de dezvăluit... un sens nou, o imagine superbă. Eu numesc aceste filme, filme -provocare, căci nu se dezvăluie din primul moment, nu te lasă să anticipezi mai nimic iar dacă o faci, anticipezi prost.

Vizualizari: 532
postat pe 28 September 2011 01:37:55 de

citeste tot articolul
52.Jade Palace Lock Heart
O altă faţă a iubirii... în stil chinezesc

Serialele chinezeşti le-am descoperit acum ceva timp şi am avut o reacţie destul de reţinută. În timp, văzusem multe filme chinezeşti şi au fost destule cele care mi-au plăcut. Dar cu serialele era deja o altă poveste. Citisem despre ele că sunt foarte stufoase, că au atât de multe personaje încât ajungi să nu le mai ţii minte şi că nu sunt foarte bine conturate, că au probleme cu scenariul care nu e foarte bine închegat, că jocul actorilor nu impresionează iar acestea ar fi doar câteva păreri negative. Tot ce ştiam la un moment dat despre aceste seriale era că sunt pline de „zburători” şi că nu merită văzute.

Vizualizari: 1188
postat pe 28 July 2011 02:01:47 de

citeste tot articolul


BeginningPrima PreviousPrecedenta 49 - 52 din 58 articole NextUrmatoarea Ultima

Recomanda aceasta pagina pe:
Urmareste-ne pe retelele de socializare

Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google+

Va recomandam

Blogul lui Atanase

| v5.2

© Copyright 2010-2017 a-queens.ro · Toate drepturile rezervate.
Navigand pe acest website presupune ca sunteti de acord cu: Termeni si conditii de utilizare.

postat in 18.09.2019 - 22:20 PM de Asian Queens Subbing Team

Prima pagina prima pagina Trauceri traduceri Recenzii filmse si seriale asiatice subtitrate recenzii Despre noi despre noi Contact contact