Continuitatea este forţa noastră interioară!

Articole (recenzii) - filme si seriale asiatice sau impresii personale ale utilizatorilor


49.Genji Monogatari Sennenki - The Tale of Genji
Anime si manga - forme de expresie artistica in cultura japoneza

Precum cred că aţi remarcat până acum, lumea anime-ului nu a constituit pentru noi o zonă de interes deosebit, site-ul nostru axându-se mai ales pe filme şi seriale, însă nu am dorit niciodată să ne limităm la ele şi de aceea, de fiecare dată când găsim ceva de alt gen ce ne trezeşte interesul nu ezităm să vi-l împărtăşim. Aşa s-a întâmplat mai demult cu documentarul ASIAN CORRIDOR IN HEAVEN (Coridorul asiatic spre paradis), aşa se întâmplă acum cu serialul anime care e în curs de traducere. Însă întrucât desenul animat este considerat în România un gen de artă pentru copii, am rugat-o pe prietena noastră watson să pună la dispoziţia voastră informaţiile necesare pentru a vă familiariza puţin cu genul. Mulţumim frumos, watson, pentru ajutorul dat.

Vizualizari: 2266
postat pe 27 October 2013 19:33:19 de

citeste tot articolul
50.Ooku - The Women of the Inner Palace
Iubirea cea mai profundă poate înflori unde nu te aştepţi

The Women of the Inner Palace (Femeile din Palatul Interior) este un film care porneşte de la o întâmplare reală. Aventura doamnei Ejima, şefa doamnelor însoţitoare, cu un actor de kabuki, Ikushima Shingoro, este cel mai cunoscut scandal care a izbucnit în Palatul Interior în timpul Şogunatului Tokugawa.

Vizualizari: 897
postat pe 23 December 2012 22:57:33 de

citeste tot articolul
51.The Mistress
The Mistress - o privire lucidă asupra iubirii

Aşa cum sper că ştiţi cu toţii, noi ne-am propus încă de la început să vă aducem aproape filme şi seriale de pe întregul continent asiatic. Un film sau serial trebuie să îndeplinească două condiţii pentru a ajunge să fie tradus de către echipa noastră: să fie o producţie asiatică şi să ne fi plăcut destul de mult încât să dorim să-l traducem. Am simţit nevoia să fac din nou această precizare din două motive: pentru că The Mistress a stârnit unele nedumeriri fiind confundat cu o producţie europeană şi pentru că am observat că unii dintre voi aţi taxat acest film ca fiind foarte slab fără să-l fi văzut măcar, doar pentru că e o producţie filipineză.

Vizualizari: 754
postat pe 09 December 2012 22:26:11 de

citeste tot articolul
52.Tatta Hitotsu no Koi - Just One Love
Just One Love - eterna fascinaţie a primei iubiri

Tatta Hitotsu no Koi (Just One Love) este unul dintre cele mai cunoscute seriale romantice japoneze, iar printre serialele despre prima iubire adolescentină este considerat un clasic. Fără să abordeze o temă inedită sau să o trateze într-un mod original, acest serial reuşeşte să placă într-un mod deosebit, dacă nu te seduce de-a dreptul. Fiecare dintre noi am văzut nenumărate poveşti despre prima iubire (să recunoaştem că e o temă predilectă a serialelor asiatice şi nu numai ). De la Romeo şi Julieta până în zilele noastre, s-au scris atâtea pe această temă încât subiectul pare epuizat. Şi totuşi, aceste poveşti ne vor fascina întotdeauna şi dacă avem 20 de ani, şi dacă am trecut demult de această vârstă.

Vizualizari: 1259
postat pe 04 November 2012 20:04:44 de

citeste tot articolul


BeginningPrima PreviousPrecedenta 49 - 52 din 65 articole NextUrmatoarea Ultima

Recomanda aceasta pagina pe:
Urmareste-ne pe retelele de socializare

Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google+

Va recomandam

Blogul lui Atanase

| v5.2

© Copyright 2010-2017 a-queens.ro · Toate drepturile rezervate.
Navigand pe acest website presupune ca sunteti de acord cu: Termeni si conditii de utilizare.

postat in 18.09.2019 - 22:20 PM de Asian Queens Subbing Team

Prima pagina prima pagina Trauceri traduceri Recenzii filmse si seriale asiatice subtitrate recenzii Despre noi despre noi Contact contact