Continuitatea este forţa noastră interioară!

Articole (recenzii) - filme si seriale asiatice sau impresii personale ale utilizatorilor


51.Banaras - A Mystic Love Story
Banaras - a mystic love story, o călătorie către Sine

Banaras – a mystic love story este un film care trebuie privit cu o minte deschisă. Dacă te aştepţi să vezi doar un film indian cu tot ce implică acest lucru, e foarte posibil să ratezi întâlnirea cu acest film. Una dintre temele abordate e aceea a diferenţelor dintre caste, problemă care nu şi-a găsit o rezolvare definitivă în India contemporană fiind încă prevalentă în unele regiuni şi mai ales, în mediul rural. În plus, perspectiva din care este privită viaţa în acest film nu e cea ştiinţifică ci cea spirituală iar mesajul său este unul clar: caută răspunsurile în tine însuţi.

Vizualizari: 579
postat pe 16 May 2011 17:34:12 de

citeste tot articolul
52.My Little Bride
Micuţa mea mireasă - iubire şi prejudecată

În sine, subiectul filmului e oarecum controversat: o căsătorie între un adult (Sang-min are 24 de ani şi e student în ultimul an) şi o liceeană de 15 ani (Bo-eun). Pornind de la acest subiect, povestea ar fi putut evolua spre o dramă serioasă plină de conflicte psihosociale căci, în ciuda faptului că trăim în secolul 21, căsătoriile aranjate mai sunt o realitate în unele părţi ale lumii (mai ales în Asia unde familia tradiţională este încă puternică) şi sunt destule femei care se căsătoresc înainte de 18 ani.

Vizualizari: 1014
postat pe 07 May 2011 15:48:26 de

citeste tot articolul


53.Changing Partners
Căsnicia - datorie sau fericire ?

Titlul coreean (Trăieşti cu persoana pe care o iubeşti?) spune multe despre tema principală a filmului. Adulterul este un subiect care a fost abordat de atât de multe ori încât nu poţi să nu te întrebi dacă a mai rămas ceva de spus pe marginea lui. Acest fapt nu-l opreşte însă pe regizorul Jeong Yun-su să reia tema, însă de data aceasta nu mai avem de-a face cu un triunghi amoros ci cu...un pătrat.

Vizualizari: 692
postat pe 05 May 2011 22:31:41 de

citeste tot articolul

BeginningPrima PreviousPrecedenta 51 - 53 din 53 articole

Recomanda aceasta pagina pe:
Urmareste-ne pe retelele de socializare

Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google+

Va recomandam

Blogul lui Atanase

| v5.2

© Copyright 2010-2017 a-queens.ro · Toate drepturile rezervate.
Navigand pe acest website presupune ca sunteti de acord cu: Termeni si conditii de utilizare.

postat in 18.09.2019 - 22:20 PM de Asian Queens Subbing Team

Prima pagina prima pagina Trauceri traduceri Recenzii filmse si seriale asiatice subtitrate recenzii Despre noi despre noi Contact contact