Continuitatea este forţa noastră interioară!

Articole (recenzii) - filme si seriale asiatice sau impresii personale ale utilizatorilor


62.Koikyokusei - Days with You
Koikyokusei - o dramă tipică japoneză

Koikyokusei (Zile alături de tine) este primul film al regizoarei japoneze Amiy Mori. Deşi la primul său film, Mori are o carieră de invidiat ca fotograf iar această experienţă îşi face simţită prezenţa în multe momente ale filmului ( peisajele de iarnă idilice din Hokkaido sau ploaia de stele văzută în toată splendoarea sa de pe coasta unui deal). Actorii sunt destul de cunoscuţi amatorilor de filme şi seriale japoneze.

Vizualizari: 672
postat pe 17 June 2011 14:23:30 de

citeste tot articolul
63.Banaras - A Mystic Love Story
Banaras - a mystic love story, o călătorie către Sine

Banaras – a mystic love story este un film care trebuie privit cu o minte deschisă. Dacă te aştepţi să vezi doar un film indian cu tot ce implică acest lucru, e foarte posibil să ratezi întâlnirea cu acest film. Una dintre temele abordate e aceea a diferenţelor dintre caste, problemă care nu şi-a găsit o rezolvare definitivă în India contemporană fiind încă prevalentă în unele regiuni şi mai ales, în mediul rural. În plus, perspectiva din care este privită viaţa în acest film nu e cea ştiinţifică ci cea spirituală iar mesajul său este unul clar: caută răspunsurile în tine însuţi.

Vizualizari: 715
postat pe 16 May 2011 17:34:12 de

citeste tot articolul
64.My Little Bride
Micuţa mea mireasă - iubire şi prejudecată

În sine, subiectul filmului e oarecum controversat: o căsătorie între un adult (Sang-min are 24 de ani şi e student în ultimul an) şi o liceeană de 15 ani (Bo-eun). Pornind de la acest subiect, povestea ar fi putut evolua spre o dramă serioasă plină de conflicte psihosociale căci, în ciuda faptului că trăim în secolul 21, căsătoriile aranjate mai sunt o realitate în unele părţi ale lumii (mai ales în Asia unde familia tradiţională este încă puternică) şi sunt destule femei care se căsătoresc înainte de 18 ani.

Vizualizari: 1270
postat pe 07 May 2011 15:48:26 de

citeste tot articolul


65.Changing Partners
Căsnicia - datorie sau fericire ?

Titlul coreean (Trăieşti cu persoana pe care o iubeşti?) spune multe despre tema principală a filmului. Adulterul este un subiect care a fost abordat de atât de multe ori încât nu poţi să nu te întrebi dacă a mai rămas ceva de spus pe marginea lui. Acest fapt nu-l opreşte însă pe regizorul Jeong Yun-su să reia tema, însă de data aceasta nu mai avem de-a face cu un triunghi amoros ci cu...un pătrat.

Vizualizari: 836
postat pe 05 May 2011 22:31:41 de

citeste tot articolul

BeginningPrima PreviousPrecedenta 62 - 65 din 65 articole

Recomanda aceasta pagina pe:
Urmareste-ne pe retelele de socializare

Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google+

Va recomandam

Blogul lui Atanase

| v5.2

© Copyright 2010-2017 a-queens.ro · Toate drepturile rezervate.
Navigand pe acest website presupune ca sunteti de acord cu: Termeni si conditii de utilizare.

postat in 18.09.2019 - 22:20 PM de Asian Queens Subbing Team

Prima pagina prima pagina Trauceri traduceri Recenzii filmse si seriale asiatice subtitrate recenzii Despre noi despre noi Contact contact