Continuitatea este forţa noastră interioară!

Articole (recenzii) - filme si seriale asiatice sau impresii personale ale utilizatorilor


7.Japonia la vremea sakurei
8. În suburbiile vechii capitale imperiale, Kyoto: Arashiyama

A doua destinație a zilei, de asemenea în suburbiile Kyoto, a fost Arashiyama, care deși nu este deloc întinsă, este unul dintre locurile musai de inclus în traseul unei vizite în zona Kyoto, nu numai pentru farmecul special al străduțelor mărginite de curți mici și armonios aranjate, cu case mici și elegante, dar și pentru că aici se găsesc cel puțin trei obiective majore ce nu pot fi ratate: templul Tenryu-ji, pădurea de bambus și podul Togetsukyo.

Vizualizari: 77
postat pe 24 September 2021 20:07:35 de

citeste tot articolul
8.Japonia la vremea sakurei
7 În suburbiile vechii capitale imperiale, Kyoto: Daigo-ji

Gândindu-mă că, fiind sâmbătă, Palatul Imperial din Kyoto și ale sale grădini sunt închise pentru public (aveam să descoperim ulterior că, la vremea sakurei, se vizitează sâmbăta și duminica, dar sunt închise luni), am pornit spre templul Daigo-ji, primul reper al zilei consacrate suburbiilor orasului Kyoto, decizia urmând să se dovedească a fi de-a dreptul inspirată deoarece la templu urmau să se desfășoare ceremoniile anuale dedicate sakurei și memoriei lui Toyotomi Hideyoshi, când sunt deschise pentru public mult mai multe sectoare decât în restul anului. Era un detaliu despre care nu aveam nici cea mai mică urmă de informație, dar urma să îmi dau seama că prima oară am văzut doar circa 30% din oferta locului în raport cu această nouă vizită!

Vizualizari: 76
postat pe 20 August 2021 20:09:50 de

citeste tot articolul


9.Japonia la vremea sakurei
6 Tokyo - Două temple faimoase și o grădină la fel de binecunoscută

Ziua următoare am vizitat două temple faimoase, templul budist Sengaku-ji şi templul Zojo-ji, precum și o grădină la fel de binecunoscută.

Vizualizari: 71
postat pe 25 July 2021 20:18:48 de

citeste tot articolul
10.Japonia, la vremea sakurei
5 Tokyo - Altarul Meiji din parcul Yoyogi și Grădinile Imperiale

Nu voi reveni pe larg asupra prezentării parcului Yoyogi și altarului Meiij, respectiv asupra detaliilor de prezentare ale Palatului și Grădinilor Imperiale din Tokyo, deoarece aceste informații pot fi recitite în secțiunea respectivă din impresiile de călătorie postate pe site în urma călătoriei pe care am făcut-o în august 2014. De altfel, am revenit într-o bună parte dintre obiectivele turistice vizitate atunci – pe de o parte pentru că am fost însoțită de trei prietene aflate la prima lor călătorie în Japonia, pe de altă parte deoarece despre unele dintre ele aflasem atunci că sunt locuri remarcabile în această perioadă a anului, în timp ce pe altele încercasem în urmă cu trei ani să mi le imaginez la vremea sakurei...

Vizualizari: 150
postat pe 24 June 2021 20:11:28 de

citeste tot articolul

PreviousPrecedenta 7 - 10 din 64 articole NextUrmatoarea Ultima

Recomanda aceasta pagina pe:
Urmareste-ne pe retelele de socializare

Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google+

Va recomandam

Blogul lui Atanase

| v5.2

© Copyright 2010-2017 a-queens.ro · Toate drepturile rezervate.
Navigand pe acest website presupune ca sunteti de acord cu: Termeni si conditii de utilizare.

postat in 18.09.2019 - 22:20 PM de Asian Queens Subbing Team

Prima pagina prima pagina Trauceri traduceri Recenzii filmse si seriale asiatice subtitrate recenzii Despre noi despre noi Contact contact