Continuitatea este forţa noastră interioară!

Jade Palace Lock Heart


Sunt convinsă că mulţi dintre voi, prietenii noştri de pe site, v-aţi întrebat de ce traducem un serial chinezesc când sunt atâtea seriale coreene, mai vechi şi mai noi, care ar avea nevoie de o traducere. Ştiu că cei mai mulţi dintre voi preferaţi producţiile coreene şi că vă aflaţi sub fascinaţia culturii şi civilizaţiei coreene destul de recent descoperită de noi toţi. Şi eu, asemenea vouă şi colegilor mei de echipă, urmăresc preponderent seriale şi filme coreene. Dar, după cum cred că aţi observat deja, noi ne-am propus să vă oferim producţii (filme sau seriale) dintr-o zonă mai vastă a Asiei dacă acestea ne-au plăcut şi am simţit nevoia de a le traduce.De ce - JADE PALACE LOCK HEART ?

Recomanda aceasta pagina pe:


Fii alaturi de noi!

Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google+

 Asia este fascinantă tocmai prin diversitatea de culori, ritmuri, miresme, savori, mentalităţi, filosofii şi religii. Dacă te apropii cu mintea şi inima deschise de tot ce are ea de oferit nu poţi să-i rezişti. Fie că e vorba de India, China, Coreea, Japonia sau celelalte ţări din Extremul Orient, toate au o voce unică şi un mesaj pentru acele suflete dispuse să le asculte. În consecinţă, în timp, veţi găsi pe site-ul nostru toate filmele indiene pe care noi le considerăm „clasice”, filme care ne-au fascinat sau ne-au plăcut foarte mult la un moment dat şi se află încă în colecţia noastră personală. Cum în echipa noastră sunt doi membri care au cunoscut fascinaţia Indiei cu siguranţă acest proiect se va transforma cu timpul în realitate. În privinţa Japoniei, cred că lucrurile sunt mult mai clare. În puţinul timp care a trecut de la deschiderea site-ului nostru am reuşit deja să vă oferim câteva filme şi seriale japoneze şi vom continua în acelaşi ritm. Poate actorii japonezi nu sunt la fel de expresivi ca cei coreeni, jocul lor nu este atât de expansiv şi emoţional. Este adevărat, japonezii sunt mult mai interiorizaţi iar jocul lor utilizează mai mult linii fine, nuanţe, decât tuşe groase. Dar ce rost are să compari lucruri ce nu pot fi comparate şi apoi, printre producţiile japoneze sunt destule adevărate bijuterii care merită cu prisosinţă să fie văzute. În privinţa producţiilor coreene vom aborda toate genurile, ca şi până acum, dar simt totuşi nevoia unei precizări. Nu alergăm după „noutăţi” din mai multe motive: un serial nou nu e obligatoriu să ne şi placă sau să fie cu adevărat bun. În plus, nu agreăm ideea de a traduce ce traduce toată lumea aşa că la noi pe site nu veţi găsi ceea ce oricum găsiţi pe toate drumurile. Totuşi, dacă un serial nou ne atrage atenţia, îl vom traduce oricâte traduceri ar mai avea pe alte site-uri. În plus, ne plac provocările şi nu vom ezita să vă provocăm în permanenţă cu propuneri inedite, unele chiar riscante, în speranţa că veţi răspunde pozitiv acestor provocări. Serialul chinezesc ( Jade Palace Lock Heart ) pe care v-am invitat în această săptămână să-l urmăriţi reprezintă o astfel de provocare dar şi un cadou din partea echipei a-queens cu ocazia împlinirii unei luni de la deschiderea site-ului. Aşteptăm cu mult drag şi curiozitate reacţiile voastre.

 

Vizualizari: 783
Titlu: De ce - JADE PALACE LOCK HEART ?
Categorie: N/A
postat pe 21 July 2011 22:20:57 de
sus - la inceputul paginii Pagina principala cu articole
Va recomandam

Asicamp Blogul lui Atanase

| v5.2

© Copyright 2010-2017 a-queens.ro · Toate drepturile rezervate.
Navigand pe acest website presupune ca sunteti de acord cu: Termeni si conditii de utilizare.

Prima pagina prima pagina Trauceri traduceri Recenzii filmse si seriale asiatice subtitrate recenzii Despre noi despre noi Contact contact