Continuitatea este forţa noastră interioară!

Tokyo Tower


Tokyo Tower ne spune nu una, ci două poveşti de dragoste în care sunt implicaţi doi prieteni cu caractere şi personalităţi cât se poate de opuse.Iubiri imposibile, iubiri interzise (II)

Recomanda aceasta pagina pe:


Fii alaturi de noi!

Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google+

Toru Kojima (Junichi Okada) este un tânăr student de 21 de ani care provine dintr-o familie bogată din înalta societate. Destul de timid şi retras din fire acesta se îndrăgostise în urmă cu 3 ani de o doamnă bogată şi rafinată. E o iubire la prima vedere, o iubire în braţele căreia tânărul se abandonează cu totul chiar dacă trebuie s-o ascundă de ochii lumii. De ce atâta mister la o vârstă aşa de tânără? Pentru că femeia iubită e prietena mamei lui, e căsătorită şi... e cu 20 de ani mai mare decât el.


În paralel, cel mai bun prieten al său, Koji Ohara (Jun Matsumoto), este un playboy cinic şi iresponsabil care îşi doreşte să experimenteze şi el o relaţie cu o femeie matură. Prima sa încercare în acest sens declanşase o adevărată dramă în familia femeii respective. Şi totuşi, când în timpul serviciului întâlneşte într-o parcare o femeie de 35 ani, casnică, sătulă de rutina ce-i caracteriza căsnicia şi de indiferenţa soţului, nu ezită să se îmbarce într-o aventură sporadică dar destul de periculoasă.
Cele două poveşti de dragoste evoluează în paralel şi într-un mod extrem de diferit.
Toru îşi trăieşte la intensitate maximă iubirea secretă, savurând atât bucuria întâlnirilor cât şi anxietatea lungilor aşteptări, nesiguranţa şi apoi gelozia. E tot timpul înconjurat de o atmosferă melancolică, citeşte aceleaşi cărţi ca şi ea, ascultă aceeaşi muzică. Ea, Shifumi, e astfel mereu prezentă în gândurile şi în viaţa lui. Dar, cu cât el vrea să se apropie mai mult, cu atât ea pare mai speriată căci nu se consideră destul de puternică pentru a înfrunta o schimbare radicală în viaţa ei. Deşi iubirea lui e la fel de statornică şi sigură ca Turnul din Tokyo, când totul devine public Toru hotărăşte să plece departe. Nimic nu se schimbă... şi drept dovadă există şi în acel loc îndepărtat un turn. Doar că de această dată, Shifumi este cea care trebuie să decidă ce simte, cum vrea să-şi trăiască viaţa şi dacă e capabilă să parcurgă singură întregul drum până la el. Dilema cu care se confruntă Shifumi nu e simplă: să rămână alături de soţul ei care îi oferă o viaţă luxoasă şi siguranţa că nu va trebui niciodată să ia cina singură sau să plece în căutarea unei iubiri pline de pasiune, o iubire reală dar riscantă şi periculoasă. Cât poate rezista o iubire între un tânăr de 21 de ani şi o femeie de 40 de ani? Merită să rişti totul pentru o astfel de dragoste ştiind de la început că vei pierde şi că vei suferi atunci când se va termina?


De cealaltă parte, Koji nu pare dispus să ia în serios relaţia lui cu Kimiko. Viaţa lui amoroasă e destul de promiscuă asta în situaţia în care are deja o iubită oficială, Yoshida, şi o fostă colegă de liceu care îi dă târcoale. Dar Kimiko ascunde multă pasiune sub aparenţa de femeie casnică, banală şi plafonată. Întâlnirea cu Koji îi dă viaţa peste cap şi nu mai reuşeşte să-şi controleze gândurile şi emoţiile. Reacţiile ei violente şi intempestive îl sperie pe Koji dar îl şi atrag. Cumva, Kimiko ajunge să reprezinte în ochii lui Koji... FEMEIA. Cum se vor sfârşi lucrurile, rămâne să vedeţi.


În 2005, Junichi Okada şi Matsumoto Jun erau oarecum la începutul carierei. Cei doi actori sunt impresariaţi de aceeaşi agenţie, Johnny’s Entertainment, una din cela mai influente din Japonia şi specializată în promovarea „idolilor”. Ambii sunt şi cântăreţi: Junichi Okada face parte din grupul V6 iar Matsumoto Jun este membru al celebrului grup japonez Arashi. În mod normal, nu te-ai aştepta ca doi tineri actori să-şi rişte cariera cu nişte roluri „indecente”. Dar cu acest film, Matsumoto Jun încearcă să scape de imaginea de băiat drăguţ pe care şi-o crease cu rolurile anterioare, demonstrând că are şi curaj, şi destulă influenţă pentru a nu fi ostracizat pentru astfel de decizii. De altfel, „Tokyo Tower” nu e singura abatere de acest gen din cariera lui. 

Vizualizari: 820
Titlu: Iubiri imposibile, iubiri interzise (II)
Categorie: N/A
postat pe 25 December 2011 19:52:30 de
sus - la inceputul paginii Pagina principala cu articole
Va recomandam

Asicamp Blogul lui Atanase

| v5.2

© Copyright 2010-2017 a-queens.ro · Toate drepturile rezervate.
Navigand pe acest website presupune ca sunteti de acord cu: Termeni si conditii de utilizare.

Prima pagina prima pagina Trauceri traduceri Recenzii filmse si seriale asiatice subtitrate recenzii Despre noi despre noi Contact contact