Continuitatea este forţa noastră interioară!

Changing Partners


Titlul coreean (Trăieşti cu persoana pe care o iubeşti?) spune multe despre tema principală a filmului. Adulterul este un subiect care a fost abordat de atât de multe ori încât nu poţi să nu te întrebi dacă a mai rămas ceva de spus pe marginea lui. Acest fapt nu-l opreşte însă pe regizorul Jeong Yun-su să reia tema, însă de data aceasta nu mai avem de-a face cu un triunghi amoros ci cu...un pătrat.Căsnicia - datorie sau fericire ?

Recomanda aceasta pagina pe:


Fii alaturi de noi!

Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google+

E adevărat că, în unele cazuri, oamenii îşi găsesc sufletul pereche abia după ce s-au căsătorit iar această "revelaţie" face ca relaţia anterioară să nu mai aibă sens. Iar dacă aceasta este situaţia, în ce măsură sunt ei culpabili sau culpabilizabili ? "Schimb de parteneri" pare să-şi propună să spună ceva despre relaţiile ce caracterizează societatea modernă dar e departe de a explora acest subiect în profunzime căci nu ajunge la o analiză a motivaţiilor şi consecinţelor care decurg din asemenea relaţii. Dar, ţinând seama că avem de-a face cu un film ce tinde mai mult spre comedie romantică decât spre dramă îi putem trece cu vederea această lipsă care e destul de bine compensată de personajele foarte plăcute şi de jocul actorilor. În plus, în ciuda unui scenariu previzibil în linii mari, nu lipsesc scenele care te pot lua prin surprindere dovedind, încă o dată, imaginaţia debordantă a regizorilor şi scenariştilor coreeni. Umorul nu lipseşte nici el, chiar dacă uneori tuşele sunt un pic mai groase iar atmosfera, foarte romantică de altfel, devine pe alocuri chiar... fierbinte.


 În privinţa actorilor, "Schimb de parteneri" reuneşte nume destul de sonore: Park Yong-woo ( care a jucat de curând în serialul "Jejoongwon" ), Lee Dong-gun ( "Lovers in Paris" sau "My Boyfriend Is Type-B"), frumoasa şi extrem de provocatoarea Uhm Jung-hwa ( care a jucat anul trecut în serialul "The Man Who Can't Get Married" iar în 2009 în filmul "Haeundae") şi Han Chae-young ( cunoscută amatorilor de seriale romantice din "Delightful Girl Choon Hyang" când şi-a câştigat renumele de "Barbie Doll" sau din serialul din 2010, "A Man Called God").
Dincolo de plusurile sau minusurile sale, "Schimb de parteneri" poate fi o surpriză foarte plăcută pentru amatorii genului care nu l-au văzut încă.

Vizualizari: 843
Titlu: Căsnicia - datorie sau fericire ?
Categorie: N/A
postat pe 05 May 2011 22:31:41 de
sus - la inceputul paginii Pagina principala cu articole
Va recomandam

Asicamp Blogul lui Atanase

| v5.2

© Copyright 2010-2017 a-queens.ro · Toate drepturile rezervate.
Navigand pe acest website presupune ca sunteti de acord cu: Termeni si conditii de utilizare.

Prima pagina prima pagina Trauceri traduceri Recenzii filmse si seriale asiatice subtitrate recenzii Despre noi despre noi Contact contact