Continuitatea este forţa noastră interioară!

Despre noi


A-QUEENS (ASIAN QUEENS SUBBING TEAM) este o echipa de traducatori care isi propune sa realizeze subtitrari pentru seriale si filme asiatice, cuprinzand o paleta foarte larga de genuri, singurul criteriu de selectie fiind preferintele personale.

Realizarea unei subtitrari de calitate presupune un efort considerabil din partea intregii echipe si inca un efort de lunga durata in cazul serialelor care pot avea destul de multe episoade. Pentru a putea dedica atatea ore acestei activitati e nevoie de pasiune, vointa si multe sacrificii. In consecinta, am aprecia daca nu v-ati manifesta nerabdarea in privinta ritmului in care vor aparea episoadele unui serial in curs de traducere pe site.

Nu ne-am propus sa ajungem in nici un top, sa ajunga altii, daca vor si daca pot. Nu ne-am propus sa fim in contratimp (urmarind exclusivitatea unui film sau serial) cu alte websiteuri similare sau alti traducatori. Traducem CE VREM, CAND VREM si VA PUNEM LA DISPOZITIE GRATUIT MUNCA NOASTRA, FARA A NE SIMTI OBLIGATI, IN VREUN FEL, FATA DE NIMENI. De aceea, VA RUGAM FRUMOS sa nu insistati ca noi sa traducem un film sau un serial care va place dvs. foarte mult sau care este inceput in alta parte si doriti sa-l vedeti mai repede.


a-queens - filme si seriale asiatice traduse si hardsubate, wallpapere si avatare.

echipa a-queens, 19 iunie 2011Recomanda aceasta pagina pe:


Fii alaturi de noi!

Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google+Va recomandam

Blogul lui Atanase

| v5.2

© Copyright 2010-2017 a-queens.ro · Toate drepturile rezervate.
Navigand pe acest website presupune ca sunteti de acord cu: Termeni si conditii de utilizare.

Google postat in 28.06.2017 - 00:20 AM de Asian Queens Subbing Team

Prima pagina prima pagina Trauceri traduceri Recenzii filmse si seriale asiatice subtitrate recenzii Despre noi despre noi Contact contact