Continuitatea este forţa noastră interioară!

Termeni si conditii de utilizare


1. GENERALITATI

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza website-ul www.a-queens.ro, denumit in continuare generic "site". Va rugam sa cititi aceasta pagina cu atentie. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site sau care este inregistrat cu un cont de utilizator pe acest site.

A-QUEENS.RO ofera acces liber la acest website si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si noncomerciale.

A-QUEENS.RO nu este un website de streaming video/audio.

A-QUEENS.RO nu este responsabil pentru daunele rezultate din folosirea incorecta sau ilegala a materialelor si informatiilor incluse pe website.


2. REGULI DE SECURITATE:

Nu sunt permise:
  • (1) stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea;
  • (2) incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;
  • (3) incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua A-QUEENS.RO fara autorizatie;
  • (4) incercarea de a interveni in functionarea serverului de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS" (denial of service).


3. MODIFICARI ALE SERVICIULUI

A-QUEENS.RO isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la orice interval de timp, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui website, cu sau fara o notificare prealabila.


4. LEGATURI

A-QUEENS.RO poate furniza legaturi ("link-uri") catre alte pagini sau resurse World Wide Web. A-QUEENS.RO nu garanteaza si nu este responsabil de disponibilitatea acestora, si nu este responsabil in nici un fel de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale de pe, sau disponibile pe, acestea.


Fii alaturi de noi!

Urmareste-ne pe Facebook Urmareste-ne pe Google+

Va recomandam

Blogul lui Atanase

| v5.2

© Copyright 2010-2017 a-queens.ro · Toate drepturile rezervate.
Navigand pe acest website presupune ca sunteti de acord cu: Termeni si conditii de utilizare.

Google postat in 08.05.2018 -17:31 PM de Asian Queens Subbing Team

Prima pagina prima pagina Trauceri traduceri Recenzii filmse si seriale asiatice subtitrate recenzii Despre noi despre noi Contact contact